Namaste´

laupäev, 1. juuni 2013

Armastuse ühismeditatsioon





Täna    8:00 - 23:00    igal pool

Ester Vassermann:

Armastus on kõige tugevam, võidab kõik muud nähtused ja loob kõige õigemaid arenguid. Iga inimene on oma loomuselt puhas armastus, see, mida endale elu jooksul külge poogime, tihti mitte. Tuletame endale meelde, kes me oleme ja kuidas olla.

Selle meditatsiooni käigus leia vähemalt 5 minutit, et korrutada endale:

 "Olen armastus, olen puhas armastus, olen tingimusteta armastus. Võtan vastu ja saadan välja ainult armastust." 

Kindlasti tuleb sul endal selle korrutamise käigus veel huvitavaid mantraid, võta needki kasutusele. Kui viibid seltskonnas (näiteks tööl või ühistranspordis) võid teisi inimesi vaadates endale kinnitada, et armastad neid kõiki. Kui tunned, et sa selleks veel valmis ei ole, piirdu endaga. Siiski võid saata armastust ka Maale, Päikesele, pereliikmetele jne. Lase armastusel voolata läbi enda, saa sellega üheks, tunneta oma suurust ja puhtust, taasta oma vägi.

Seda toimingut võib teha loomulikult iga päev mitu korda, seda kiirem on meie areng valguseteel, kus suureks loojaks oled sina - armastus. Iga toimingu ajal mõtle, et teed seda armastusega. Tehke sellest enda uus harjumus. Armastage kõike, milles te olete, ja kõiki, kellega suhtlete.

Olgem nii heledad, et kõik varjud kaovad, varjajad pimestuvad. Vaatame kõike läbi armastuse.

Armastus, austus ja kaastunne on inimkonna ellujäämise võtmed.

Kui oled huvitatud edaspidi toimuvatest seanssidest ja üritustest, kus põhijõuks on puhas kõrge sagedusega armastus, siis oled oodatud liituma Estri teraapia grupiga.

https://www.facebook.com/groups/302576773159079/

https://www.facebook.com/events/133739923488255/






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar