Namaste´

kolmapäev, 9. detsember 2015

Muuda oma aastalõppu






 

Detsember 2015



Lõpeta 2015.aasta positiivses võnkes


 
Väljenda armastust kõiges, mida sa teed, ütled või oled.”


See, kuidas sa 2015.aasta lõpetad, võib märkimisväärselt mõjutada seda, millisena algab sinu 2016.aasta. Järgmine aasta saab olema tulvil külluslikke võimalusi sinu hinge eesmärgi veelgi avaramaks väljendamiseks. Sa tahad olla valmis, kui uksed avanevad – ideaalvariandis, hoidmas kõrgeimat võimalikku võnkesagedust, omades täit selgust oma elu üle ja selle kohta, mida sa edasi luua tahad.

See soovitus kehtib iga aasta kohta, kuid on eriti asjakohane just praeguses pöördelises olukorras. Aasta praegusel perioodil on väga kerge sattuda teelt kõrvale. Aastalõpu loomulik tegevus oleks ju endasse vaatamine ja energiate kalibreerimine, kuid veidral kombel võid sa tunda end kaoses. Su meel võib kord keskenduda saabuvatele pühadele, kord hüpelda keerukatele, lahendamist vajavatele probleemidele või lahendamata globaalsetele uudistele või tavapärasele, aastalõpu eel pereringiga seonduvale.
 

 
Loo südamega ja sünnita uus,
armastusetasandi reaalsus.”



Tuleta taas meelde suurt pilti

Perspektiivi mõttes meenuta Suurt Pilti, kus su teekond on kaugele näha. Sina oled igavikuline ja põhjusega siin Maa peal. Soovist saada osa praegusest ajalooliselt olulisest ajast, korraldas sinu Hing selle, et sa just praegu siin oled.


Küllap oled sa elanud ka teistel ajaloo võtmeaegadel – Egiptuse kuldaegadel, ajal mil elasid Buddha või Kristus, või Mayade tsivilisatsiooni kõrgaegadel. Kuid praegune tsükkel kannab siiski senistest aegadest kõrgeimat potentsiaali.

Kuidas saab see nii olla? Selleks võta arvesse lugematul arvul kaasa aitavaid asjaolusid, praegusel ajal järsult kasvav inimeste arv ja ärkamise kriitiline mass, mis praegu aset leiab. Üksnes toimunu mõistmine võimaldab haarata nende ajalooliste hetkede tähenduslikkust.




Ole valmis imedeks.”


Nii nagu 2015.aastal, nii jäävad ka 2016.aastal esiplaanile ja fookusesse tõe ja õigluse teemad. Järgmise aasta energiatsüklid lisavad hoogu ja tähelepanu juurde sellele, mis on tasakaalust väljas.


Muutused, mis on toimumas praegu ja 2016.aastal, võivad lõppeda hämmastavate läbimurretega ja teatud spirituaalse küpsusega, mis varasemate tsüklite jooksul ei olnud võimalikud.

Kui sa seda tahad, siis pead sa otsima seda läbi südame.”

 
Sina oled väekam ja võimsam, kui sa usud.”

Võta omaks oma roll

Käesoleval kuul, mil me valmistume lõpetama taas üht aastat, võib sulle tunduda nagu oleksid sa ajas tagasi läinud – kogedes tõuse ja mõõnasid kõrvuti varasematel aastatel kogetud kaosega. Kuid asjad ei ole tegelikult needsamad, ja mis veelgi olulisem – sina ei ole enam endine.

Sinus endas ja sinu maailmas on toimunud suured ja mõnel juhul ka jätkuvalt süvenevad muutused. See, mis võib tunduda kui tavapäraselt jätkuv, on tegelikult hoopis erinev – uus Maa, mida sa ootad, võib olla palju lähemal, kui sa arvad. Hoia seda mõtet igapäevaselt ja tee kõik, et olla positiivne ja armastav.

Sina oledki see ime.”


Aasta lõpetamisel võta arvesse järgmisi näpunäiteid


Kas sa teadsid, et sina saad tegelikult muuta seda, kuidas 2015.aasta lõpeb ja olla paremini ette valmistatud, et alustada järgmist aastat kõrgemas võnkesageduses? Kui see tundub liiga lihtne, et olla tõsi, siis loe edasi ja proovi järgmisi soovitusi.


Tunne uhkust selle üle, kes sina oled.
Kiirga oma valgust, et kogu maailm näeks.”

* Kasuta ära võimalused, et isiklikult peatada maailm ja olla vaikselt sel detsembrikuul. Luba endal ühenduda lahti aeganõudvatest pühade-toimetustest ja oma pikkadest „vaja teha” nimekirjadest, selleks et ennast regulaarselt sisemiselt laadida ja tasakaalustada. Ja sellega seoses palu oma olukordade kohta kõrgemat perspektiivi ning keskendudes sellele lase lahti mittevajalikud energiad, et võiksid järgmisel aastal kiirata oma valgust veelgi eredamalt.

Sa sündisid, et lubada oma ilusal Valgusel särada.”

* Mõtiskle oma uue, veelgi rohkem avardunud mina üle, keda sa soovid
kehastada ja maailmale kinkida. Selle visualiseerimiseks raja ta olevikule
 ja tajudes, millised sinu potentsiaalid kvantolendina olla võiksid, just
 selline sa tegelikult oledki.

 
 
Läida oma sisemine leek,
tunne, kuidas see sulle jõudu annab,
hoia leek leegitsemas,
tunne rõõmu oma väest,
usu endasse.”

 

 
On aeg anda endale täielik luba
sirutada välja tiivad ja lennata.”

* Unusta see, mida sa varasemalt tegid või kelleks sa end varem pidasid – tee sellest täiesti uus kujutluspilt! Ilma kõhkluseta ole valmis oma tiibu sirutama, teades et vaim on otse su kõrval.


 
Oma ehedas algolemuses
me oleme lõputu potentsiaal,
ja absoluutselt kõik on võimalik.”
 

 
 

 

On oluline endale öelda:
Mina suudan.

 


Tõlkis Ilme



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar