Namaste´

pühapäev, 6. detsember 2015

INGELLIKU REIKI ÜHISSEANSS













Triin Anni

INGELLIKU REIKI ÜHISSEANSS
RAHU JA TASAKAALUSTAMISE TÄHE ALL
6.detsembril kell 21.00 – 23.00




Detsembris on pühapäeva õhtuti võimalus osaleda väestavatel ja armastavatel Ingelliku Reiki kaugseanssidel!
Täna keskendume külluse ja külluslikkuse energiale, kus laseme lahti vananenud meile vastutöötavatele mustritele, mis ei lase meil kogeda küllust iseendas ja külluslikkust meie ümber.
Ühineda võid nii ühekordselt kui ka kõikide detsembris toimuvate pühapäevaste seanssidega. Osaleda võivad nii vanad tulijad kui ka täiesti uued kogejad. Oled armastusega oodatud!

Seanss on mõeldud just neile, kes soovivad oma pühapäeva sisustada kõrgeima võimaliku tervendusega pehmetes ja armastavates energites! Osaleda võib kas ühel korral või kes soovivad ennast praeguses turbuletses energias kosutada igal nädalal, võivad osaleda ka pikema perioodi jooksul. Detsembris toimuvad seansid igal pühapäeval ja igal korral keskendume mõnele iganenud mustrile või takistavale asjaolule, millest vabaneda, et kogeda enda hinge avaramalt.


Täna keskendume külluse ja külluslikkuse energiale, kus laseme lahti vananenud meile vastutöötavatele mustritele, mis ei lase meil kogeda küllust iseendas ja külluslikkust meie ümber.

Detsembris:
6. detsembril kl 21-23 : "Küllus ja külluslikkus" 
13. detsembril kl 21-23
20. detsembril kl 21-23
27. detsembril kl 21-23


MIS ON INGELLIK REIKI?

Ingellik Reiki (Angelic Reiki®) on tõeline rõõm töötada käsikäes Ingelliku Kuningriigiga, et tuua kõrgeimat võimalikku tervendust kogu inimkonnale ja ka tervele meie imelisele planeedile koos kõige elavaga. Selle energia puhtust on täheldatud ja tunnustatud kõigi poolt, kes on puutunud kokku Ingelliku Reikiga. Ingellik Reiki on kanaldatud spirituaalsete tervendajate Kevin ja Christine Core-i poolt aastal 2002-2003, peale mida sai see õpetus kättesaadavaks üle maailma. Täna on Ingellik Reiki tuntud ligi 30 riigis.

INGELLIKU REIKI SEANSS:
Ingellik Reiki on võimas ja imeilus energiatöö, mis toimub läbi puhaste ingellike energiate ning kus inglitele on antud tervendusseansil kandev osa. Ingellikku Reikit ei oleks olnud võimalik teostada paarikümne aasta taguses energeetikas, kuid on saanud võimalikuks alles nüüd, kui inimkonna energiavibratsioonid on pidevas tõusus ning Inimeste ning Ingelliku Kuningriigi piirid saavad üha lähedastemaks. Ingellikku Reikit peetakse tänapäeva tervenduseks ja see aitab meil sujuvalt läbida praegust Ülestõusmise Protsessi. Ingellik Reiki on tee tagasi Kuldajastusse, kus inimesed ja inglid olid ÜKS.

Ingellikus Reikis saab toimuma alati kõige täiuslikum tervendus, mida hetkel võimalik edastada on, kuna inglid näevad inimest kui multidimensionaalset olendit ja lähtuvad tervenduse saatmisel alati tingimusteta armastuse seisukohalt. Ingellik Reiki töötab kõrgete ja puhaste energiatega, mis toovad tervendust nii füüsilisele, emotsionaalsele kui ka spirituaalsele tasandile. Ingellik Reiki tungib sügavale sisemusse ja tegeleb otse probleemide/haigusseisundite algpõhjustega ning eemaldab need pehmelt koostöös seansi saaja sisemise tarkusega ja valmisolekuga vanadel mustritel minna lasta. Läbi Ingelliku Reiki on võimalik tervendada nii iseennast, teisi kui tervet Emakest Maad koos kogu sellel elavaga.


ENNE SEANSSI:

NB! Ingellik Reiki on võimas tervendus läbi kõikide tasandite! Seetõttu tee alati enne seanssi taotlus, millest soovid vabaneda ja peale seanssi keskenda oma uuenenud energiad oma kõrgeimate soovide täitmiseks siin maal!

KUIDAS SEANSS TOIMUB?
Seansi vastuvõtmiseks leia üks tunnike, kus saad segamatult kas lamada või mediteerida. Väga mõnus, kui saad kergelt suikuda, et saavutada sügav lõõgastus, mil energeetilised muutused saavad väga kiiresti ja tõhusalt aset leida. Enne ja peale seanss joo piisavalt puhast allikavett, et lasta oma keha energiatel vahetuda. Viibi värskes õhus, liigu ja puhka, et saaksid seansi energiad täielikult integreerida.

Tee seansi vastuvõtmiseks taotlus: "Võtan Ingelliku Reiki seansi vastu kell ... ", heida pikali ja lase energiatel voolata!

NB! Enne ja peale seanssi ei tohi tarvitada alkoholi, hoidu kohvist, tubakast. Keelatud on seansil osaleda hallutsinogeensete ja narkootiliste ainete mõju all. Kui tarvitad tugevamaid ravimeid (antidepressandid, südamerohud, psühhotroopsed ravimid jne), konsulteeri enne seansil osalemist seansi läbiviijaga!

----

Energiavahetus: seansi eest on oodatud tunnetuslik sümboolne annetus:
MTÜ Indigos (221029437543), Swedbank
või Triin Anni (1100417042) , Swedbank
Selgituseks: "annetus"
Tulgu annetatud küllus teile väestatult tagasi!

Seansile on vaja eelnevalt registreeruda kas läbi Facebooki või meili teel annitriin@gmail.com

Lisainfo:
Triin Anni
annitriin@gmail.com

www.ingellikreiki.ee

Olge õnnistatud, kaitstud, armastatud!

----
Ingelliku Reiki leht Facebookis:http://web.facebook.com/ingellikreiki

Liitu listiga "Tervendavad kaugseansid" Facebookis:https://web.facebook.com/groups/kaugseansid/

Liitu listiga "Valgustöö - spirituaalsed sündmused Eestis ja mujal" Facebookis:https://web.facebook.com/groups/valgustoo/

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar