Namaste´

esmaspäev, 8. juuni 2015

Valgusesaarelt








Kui elame ja toimime kooskõlas oma sisemise tõetunnetusega, siis nii väärtustamegi ennast ja teisi. See on seeselava vaimu väärtustamine, mille aluseks on igas elavas olendis peituva jumalikkuse toetamine ja tunnustamine.

- Riina Grethiel -




Me loome tulevikku vastavalt vibratsioonile, mida just praegu (olevikus) välja saadame. Seega tuleb meil kuldajastu loomiseks muuta oma teadvuseseisundit, tõsta sagedust ning hakata välja kiirgama kuldajastu ja Puhta Maa energiaid sõltumata sellest, milline on meid ümbritseva maailma vibratsioon praegu. Muutus algab alati inimesest enesest, tema võimest lahti lasta minevik, elada olevikus ning kogeda hetkes viibimisega kaasnevat ülimat täiuslikkust. 

- Riina Grethiel -




Enne tähtsate otsuste langetamist on vaja alati vähemalt hetkeks peatuda, kutsuda mõttes oma kõrgeimat olemust ja tunnetada, mis on antud valiku tagajärjeks. Teil tuleks kiigata tulevikku ja küsida endalt, kuidas näeb teie elu välja pärast ühe või teise sammu astumist. Tunnetage, kas valitud tulevikuversioonile keskendumine tekitab teis meeldiva ja harmoonilise rõõmutunde, mis põhineb selgusel ja avardunud olekul. Kui seda tunnet ei teki, siis võtke endale veel aega, et järele mõelda. Pikapeale saab tulevikku kiikamine harjumuseks ning te hakkate peatuma ka enne vähemtähtsate sammude astumist ning tunnetama, mis on ühel või teisel hetkel kõige kõrgem toimimisviis. Sel viisil õpite häälestuma universumi rütmidele ning usaldama oma sisetunnet. Eneselegi teadmata olete kooskõlastanud oma elu Kõrgema Tahte energiatega. See on oluline võti õnneliku elu loomisel.

- Riina Grethiel -


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar