Namaste´

reede, 24. oktoober 2014

Näpunäiteid vaimseks edasiminekuks







Owen Waters


Vaimne edasiminek tähendab suurenevat teadlikkust kõrgemast teadvusetasandist.
Kõrgem teadvusetasand toob avardunud nägemuse reaalsusest. Mida enam avardub sinu arusaam reaalsusest, seda enam oled sa võimeline igat konfliktset olukorda iseendas integreerima.
Vaimne edasiminek on tänasel päeval muutunud üheks oluliseks teemaks, kuna inimeste teadvusetase aina kasvab ja nihe kõrgemasse teadvusesse viib vaimsuse ja selle mõtte otsimiseni.

Vaimse kasvuga jõuame sisemise teadlikkuse sügavama tunnetuseni. Vaimsed kogemused võivad ulatuda lihtsast meditatsioonist kuni täieliku ja õndsa ühinemiseni oma tegeliku sisemise minaga.
Järgnevad 5 nõuannet aitavad sul keskenduda teele, mis viib kiire vaimse kasvuni ja aitab sul liikuda õnnelikuma ja rahuldust pakkuvama elu suunas.
1) Elu, see toimub sinus endas, kuigi tundub, et see toimub “meie ümber“. Kõik tähtsust omavad muutused toimuvad sinu sees, seega otsi oma välistele kogemustele tähendust enda seest.
2) Pea meeles, et me oleme Jumala poolt ühendatud, kuigi see ei pruugi näida nii. Oma sisimas olemuses oled sa ühenduses Lõpmatu Olemisega, Kõigega-Mis-On.
3) Vii oma tähelepanukese uudistelt ja nende depressiivselt eesmärgilt meeliülendavatele ja inspireerivatele raamatutele ja kursustele. Kasulikult veedetud aeg on investeering tulevikku, edasisse arengusse ja õnne.
4) Julgusta ümberolijaid pöörama tähelepanu vaimsele edasiminekule. Aidates teisi sa avaned energiavoole, mis toob sinu enda ellu rohkem võimalusi vaimseks kasvuks. Kõik seisneb takistuseta ringluses: kui midagi annad, tõmbab ringlusevoog sedasama sinu juurde tagasi.
5) Anna oma uudishimule vaba voli. See on Loomingu kõige olulisem meel. Seda on kõige parem rakendada oma vaimse kasvu eesmärgil. Õpi kõike, mis võimalik ja luba sellel jumalikul uudishimu-meelel endale teed juhatada.
Need sammud aitavad sul avardada oma vaimset teadlikkust, isiklikku väge ja tõelist vaimse vabaduse tunnet.


Tõlkis Ilme

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar