Namaste´

teisipäev, 26. august 2014

On aeg endale meelde tuletada, kes sina oled














Patricia Diane Cota-Robles



Vladimir Kush

Sina oled Jumala Armastatud Laps, kes on Maa peal praegusel ainukordsel hetkel selleks, et koosluua Maatasandile Taeva imesid. Sina oled Jumala väega tööriist. See sisemine teadmine avab su südame ja võimaldab sinu Kõrgemal Minal suurendada Jumaliku Valguse hulka, mis voolab läbi sinu Maise keha.


See suurenenud Valguse sissevool siseneb sinu füüsilisel tasandil väärtusliku eluenergia iga elektroni puhtuse tuuma ja tõukab pinnale kõik selle, mis on vastuolus Valguse harmoonia-, armastuse- ja tasakaalusagedusega. Kuna ebakõlalised energiasagedused kerkivad pinnale selleks, et saada muundatud tagasi Valguseks, loovad nad sageli illusiooni, et asjad lähevad halvemuse poole. Kergesti tunnetatakse pinnale kerkinud negatiivsust, kuid ei tunnetata nii kergesti seda imelist Valgust, mis lükkab negatiivsuse pinnale, et see saaks tervendatud ja muundatud. Sel fenomeenil on mõju, mis hoiab inimesed keskendununa probleemile, mitte lahendusele.


Kui sinu tähelepanu on keskendunud üles kerkinud vabastamist vajavale negatiivsusele, mitte aga Jumala Valgusele, mis pulseerib Jumala Kausaalkehas sisalduvate täiuslikkuse mustrite ja rakendatavate lahendustega, sa võimendad ja hoiad jõus pinnale kerkivaid negatiivseid asju. Probleemide kõrvaldamise asemel sa tegelikult võimendad neid. See loob olukordi, mis viivad su meeleheitele, matavad su enda alla ja muudavad olukorra lootusetuks.


Inimesed on harjunud pidama füüsilist tasandit oma tegelikuks reaalsuseks, olles unustanud, et see on pelgalt nende teadvuse peegeldus. Ükskõik kui tõelistena sinu elu väljakutsed ka ei tunduks või kui sügavale vaesusesse, haiguse kätte, madala enesehinnangu, armastuseta suhte, vihkamise, korruptsiooni, teadmatuse, sõja või millegi muu lõksu sa oled langenud, on neid vildakaid elu ilminguid võimalik alal hoida üksnes siis, kui sa annad neile jõudu oma mõtete, sõnade, tegude, tunnete ja tõekspidamistega. Kui sinu valikuks on anda jõudu Valgusele ja täiuslikkuse kõikidele mustritele, mida see Valgus endas kannab, ja mitte jõustada asju, mis põhjustavad valu ja kannatust, siis sinu Maa-tasandi kogemused transformeeritakse silmapilkselt.


Mitte kunagi varem pole sinu jaoks olnud kohasemat aega oma kursi muutmiseks. Mitte kunagi varem ei ole Inimkond saanud rohkem toetust Taevastelt Vägedelt, kui meie seda praegu saame. Keskendu oma unistuste teoks tegemisele, ja imed hakkavad juhtuma.


New Age Study of Humanity's Purpose
a 501 (c) 3 nonprofit educational organization

FAX: 520-751-2981; Phone: 520-885-7909
PO Box 41883, Tucson, Arizona 85717

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar