Namaste´

laupäev, 28. detsember 2013

Kollektiivse reaalsuse muutus


















Sandra Walter


2014.aasta algus: kollektiivse reaalsuse muutus





Armas Valgushõim, avalikustamise hetk on saabunud. 2014.aasta alguses 
võtab Maa-Ema Gaia maski eest ja esitleb oma 4D muutust. Kes 
ärganud, kes mitte, kuid siin Ta on. Viimaks ometi on algamas massiline 
ärkamine. 


Planeeti läbistavad footon-valguslained suurendavad intensiivsust. 
Detsembri lõpuks kogeb 5D ülestõusmistasandile suunduv hõim 
sügavaid teadvusemuutusi, suuremaid võimendusi jaanuarist kuni 
kevadise pööripäevani. Need on ainukordsed teie valgustasandile, neile 
kes soovivad lülituda tundmatusse.


Mitte ärganud osa kollektiivist näeb (viimaks) ebatavalisi muutusi – ja hakkab huvi tundma oma tegelikkuse vastu. Enamus neist saab olema häiritud Maa muutustest või isiklikest ilmingutest enne kui mõistavad, et käesoleva evolutsiooni-etapi eesmärk on Ühtsus. Ärkamise suurainetust on oodata 2014.aasta alguses.





Massiline Valgusele ärkamine

Footon-evolutsioon võtab sihiks meie tajumuse, lahustades meie enda kehtestatud loorid. Sellel teelahkmel aitab Ühtsusele kõige paremini kaasa kollektiivne kogemus. Ülestõusmisele püüdleva kogukonna ülesanne on näidata, et Nihe on seotud armastuse, kaastunde ja üksolemisega.


Teenäitajad, meie ülesanne on keskenduda armastusele. Kollektiivis vallandunud kõrgenenud emotsionaalne seisund nõuab meie panust tasakaalustamisel. Hoidke ja kiirake ARMASTUST kõigele elavale siin planeedil. Olge mõistvad, lahked ja kannatlikud. Olge puhas Allika Valgustarkuse kanal: looge Jumala sädemega laetud Valgusvoog. Hoidke südamekeskus läbi sisemise Allika-Olemuse avatud ja voogamises, kuni väline joondub kõigi asjaosaliste kõrgeimate huvidega.




Magnet-harmoonia

Selles etapis toimub pingeline magnet-tasakaalustamine. Tundlikud inimesed võivad tunda peapööritust, uimasust ja iiveldust. Gaia kogeb nihkeid oma plaatidel (plates) ja võresüsteemides ning elementaalid reageerivad tasakaalustamise eesmärgil ilmastikuga. Paljud valgusrühmad on läbi kogu 2012.-2013.-nda aasta loonud arvukalt magnet-tasakaalu punkte. Lisaks põhja ja lõunapoolusele pakuvad need punktid arvukate toetuspunktidena valikuvõimalust ebapüsivatele elektromagnet-voogudele, magnet-tulvadele. Planeedi pinnal olevad pühad paigad, pöörised ja portaalid aitavad juhtida uut valgust nendele uutele magnet-tasakaalu punktidele. Mõned paikkonnad on juba iseenesest tasakaalustavateks punktideks.



Selle ja paljude teiste süsteemide eesmärk on tagada Gaiale, inimkonnale ja kõikidele looduskuningriikidele sujuv teekond. Kuigi oleks tore purjetada läbi footonvöö hoopiski ilma Maa muutusteta, peavad muutused siiski toimuma. Nende jaoks, kes ei ole teadlikud sellistest abi osutavatest püüdlustest, võivad muutused tunduda dramaatilised.





Armas Valgushõim, nutke rõõmust

Sama võimsad kui olid ülestõusmisteel oleva hõimu jaoks viimased kolm kuud, seisab meil kõigil ees ja enamgi veel. Selle magnituudi kiirendused nõuavad igal hetkel teadlike valikute tegemist. Kohal olemise asemel saa Kohalolekuks. Tuuakse esile sinu tõelise Mina armulisus ja vägi, ühenda see endaga just sellisena nagu ta end esitleb. Tõeline integreerimine tähendab püsivat muutust.


Tõe eitamine ei ole enam lubatud ei isiklikul ega planetaarsel tasandil. Ära luba oma madalamatel tasanditel end piinata, püüdes klammerduda selle külge, mis möödas; võta omaks see, kes sa tegelikult oled, sellisena nagu ta end ilmutab. Teadvuse avardumine võib osutuda võimsaks, kui valguse uued tasandid oma võimsust kõvemaks keeravad. Lihtsalt ole, tea et kõik on hästi, leia nendes uuendustes armastus (mitte draama).




Ärasõit ühesuunalisele teekonnale


Ülestõusmisteel olev hõim kogeb sügavaid ilmutusi, dimensionaalse läbimurde ilminguid, sügavtähenduslikku tüünust ja ärasõidu tunnet. Pea meeles, et see on lahkumine minevikust, igaveseks. Kollektiivne intuitsioon tunneb, et 3D platvormi ei ole enam olemas, ja see vallandab probleemid, mis on seotud püsiva kindlustundega. Hoia isiklikud ja kollektiivsed psühholoogilised mõjud tasakaalus, aktsepteerides muutusi, jäädes avatuks Nihke voole ja keskendudes südame tarkusele. See valgus võib olla vastupandamatult võimas; tee asi lihtsamaks, kusiganes võimalik.


Detsembrist märtsini toimuv Nihe on suurepärane, kuid väljakutseid esitav. Säilita rahu ja keskendu oma südamevoole. Ankurda armastus, rahu ja kaastunne igasse vestlusse, igasse tegevusse, igasse mõttesse. Olgem üheskoos säravaks eeskujuks kõiges, mida Ülestõusmine kaasa toob. Juhatage oma ümberolijad Valgusesse, näidates kui imeline on kehastada kõrgeimat Armastust.





Tõlkis Ilme


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar