Namaste´

teisipäev, 15. aprill 2014

Jumalike muutusetoojate äratushüüd







Selacia


 Josephine Wall

Sa oled ilmselt juba sünnist saadik tundnud end teatud mõttes teistsugusena. Võib olla oled tundnud juba lapsepõlvest peale, et sinu elutee ei ole tavapärane. Miski sügaval sinu sisemuses teadis, et traditsiooniline maailm, mille oled pärinud, on pea peale pööratud. Sa tunnetasid ebaaususe ja sellega kaasnevate pahede varjatud tendentse – neid võib olla ka üsna isiklikult tundes.


 Josephine Wall

Sina ja Uus Maa


Ükskõik kui pööraseks sinu maailm nooruses ka ei muutunud, teadis osa sinust, et on olemas ka palju mõistlikum ja armastavam viis elamiseks. Sa tunnetasid, et mitte küll veel toimiv, kuid uutmoodi Maa võib saada tegelikkuseks. See tunnetus ei pruukinud olla teadlik, kuid ta oli olemas.

Kogu elu on sind juhtinud intuitiivne teadmine, et sa oled inimene, kuid ka jumalik olend. Seda on kinnitanud unenäod ja võib olla ka päevasel ajal äkk-kaemuse sähvatused sinu määratu kosmilise pärandi kohta. Samuti oled sa tundnud lakkamatut vajadust liikuda väljapoole tundmast end väiksena ja avastada omaenese vägevus. Nüüd, sinu praeguse teadlikkuse juures kerkivad need asjad järjest enam esiplaanile.


 Josephine Wall
Aprilli kiirendus
Neid ridu lugedes hakkab sinu kõrgem mina neid asju sulle meenutama. Loomulikult oledki sa juba selles meenutusprotsessis, kuid 2014.aasta energiad tõstavad selle protsessi kiirenenud faasi. Kui sa pole veel tundnud selle kiirenemise suurenenud intensiivsust, hakkad sa seda tundma praeguse kuuvarjutuste ajal ja harva ettetuleva Suure Risti ajal.

 Josephine Wall
5 nõuannet jumalikele muutusetoojatele
Siin on 5 nõuannet jumalikele muutusetoojatele selle ainukordse pöördepunkti läbimiseks. Need soovitused on sulle, kes sa oled kehastunud praegu, et olla jumalike muutusetoojate hulgas, uhiuue maailma-mudeli loomise eririnnas.

Esiteks, teadvusta endale oma rolli jumaliku muutusetoojana, isegi kui sa täielikult ei mõista, mida see tähendab. Usalda, et ajapikku sa tõepoolest taipad selle kosmilise identiteedi tähendust, millest ma oma raamatus "Earth's Pivotal Years." („Maa pöördelised aastad“) kirjutasin.

Teiseks, ära püüa aeglustada energia hoogu – lõpeta muretsemine üllatavate käänakute ja pöörete pärast ja ära murra pead selle üle, kuhu nad sind viia võivad.


 Josephine Wall


Kolmandaks, leia aega vaikusehetkedeks, et mõtiskleda nii avarama pildi kui üksikasjade üle. See aeg ei ole kiirustamiseks ega ennatlikuks tegutsemiseks.

Neljandaks, tea, et jumalikel muutusetoojatel on täita unikaalne roll. See on enamat kui su töö või sinu avalik kuvand. Sinu roll tähendab selliste põhioskuste omandamist, mida ei õpetata traditsioonilistes programmides. Need oskused nihutavad sind enesejõustamisele, eneseusaldusele ja katkematusse ühendusse vaimuga.

Viiendaks, anna endale luba astuda täielikult oma jumalikku muutusetooja rolli, selgitades välja, mida see sinu jaoks isiklikult kujutab, et seda siis kehastada. Mitte keegi ei suuda seda rolli täita nii nagu sina! Uus Maailm, mis praegu sündimas on, vajab seda, mida on just sinul anda.


 Josephine Wall

Jumalik vägi ja valgus

Praegustel pöördelistel aegadel arvesta sellega, et tegelik pööre toimub igaühe sees, mil ta võtab oma jumaliku väe ja valguse. Sellise lähenemise puhul saavad need ajad väga isikliku ja väärtusliku tähenduse.


Tõlkis Ilme

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar