Namaste´

kolmapäev, 4. september 2013

Küpsus
















Louise L.Hay


Jumal lõi meid jumalikeks ja suurepärasteks olenditeks elama külluslikku ja täisväärtuslikku elu. Meil on määratud kogeda igat vanuseperioodi, sest igal neist on oma erilised kogemused. Alates sünnist kuni vanaduspõlveni välja on meil võimalus valida, kas elada rõõmus või teha end õnnetuks.


Palun ärge võtke tõena praegust sotsiaalset uskumust, mille järgi noorus on ainus paik. Kui seda tõena võtate, siis jätate end õnnest ilma. Iga vanus on ilus. Kas teie noorus ja ilu olid niivõrd muinasjutulised, et te pole oma elus muid väärtusi loonud ? Kes õpetas teile, et välimus on ainus asi, mis tähtis on? Kas arvate, et keegi ei armasta teid enam kunagi? Kas te tõepoolest pigem sureksite, kui saaksite vanaks?


Muretsemine üksnes kiirendab vananemist. On kahetsusväärne, et kultuur ja meedia pööravad nii suurt rõhku noorusele ja ilule. Kõik me oleme mingil ajal noored, kuid vähesed meist vastavad käibel olevatele ilu standarditele. On vaja lõpetada enda piitsutamine. On aeg õppida armastama oma sisemist last. Hoidke ta õnnelikuna ja te näete iga päevaga noorem välja!

Õppige ennast armastama siin ja praegu. Tehke vabatahtlikku tööd inimestega, kes on tõsises hädas. Teil on neile nii palju anda, ja see on väga vajalik.

AFIRMATSIOON: Mida rohkem ma ennast armastan, seda noorem ma välja näen!


Louise




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar